Fotós csomag

 

A fotós csomagunkat azoknak a kis válalkozásoknak ajánljuk, ahol 2-10 fő dolgozik és a honlapjukra vagy egyéb más helyeken szeretnének egységes képekkel megjelenni. Egységes portrékra szükség lehet kiállításokra, meghívókhoz, előadásokhoz, újságban vagy online megjelenő cikkekhez, stb. Egy profi portré (divatos nevén headshot fotó) könnyen jelenthet extra bevételi forrásokat, hiszen mindenki szívesebben lép kapcsolatba valakivel, akiről nem csak egy telefonos selfy látható.

A csomagban az alábbi elemek találhatók:

 • Portréfotó készítése

  A fotózás történhet profi fotóstúdióban (ebben az esetben a csomagáron felül a stúdió bérleti díját is fel kell számolnunk), de adott esetben a megrendelő irodájában, vagy akár a mi házi stúdiónkban is. A portréfotózást 10 főig vállaljuk ebben a csomagban, amennyiben több ember fotózásáról lenne szó, kérjük, kérj egyedi ajánlatot.

 • 1 db csoportkép

  Ünnepi köszöntőkhöz vagy akár a honlap kezdő oldalára is előnyös lehet egy aktuális csoportkép a dolgozókról. Ez mindenképp emeli a vásárlók/érdeklődők bizalmát, hiszen láthatják, kikkel találkoz(hat)nak egy esetleges közös munka során.

 • Minden kép retusálva kerül átadásra

  A profi képekhez manapság hozzátartozik a képek retusálása is. Nem photoshop-varázsló szintű átalakításra kell gondolni, (pl. egy 170 cm magas, 50 kg-os férfiból nem varázsolunk 130 kg-os testépítő bajnokot) de az apróbb bőrhibák, egyenetlenségek, esetleg sérülésből adódó hegek nyom nélkül eltüntethetők.

 • Smink

  Igény esetén profi sminkest biztosítunk, ezzel is elősegítve, hogy az elkészült kép tényleg szép és "vállalható" legyen. A sminket elsősorban nőknek ajánljuk, de fotózáskor bizony a férfiaknak is szüksége lehet egy finom alapozásra.

 

A fotós csomag ára:
94.990,- Ft

 

Amennyiben a fentiekhez hasonló, de mégis más szolgáltatásokról szeretnél érdeklődni vagy esetleg szeretnéd megrendelni, nagy örömmel állunk rendelkezésre.