Grafikai csomag

 

A grafikai alapcsomagunkat kifejezetten induló vállalkozásoknak alakítottuk ki. Mivel a kezdeti sikerekhez elengedhetetlen a profi megjelenés, egy olyan arculat kialakítása, ami leginkább tükrözi a vállalkozás tevékenységét, hitvallását, ezért ebben a csomagban olyan elemeket válogattunk össze, ami ilyenkor leginkább szükséges lehet.

A csomagban az alábbi elemek találhatók:

 • 1 db logó tervezése

  A tervezés során több nyers változatot készítünk, majd az előválogatás után a kiválasztott terven tovább dolgozunk, egészen addig, amíg az el nem nyeri a végső állapotát.

 • 1 db honlap dizájn tervezése

  A logóhoz hasonlóan ebben az esetben is több nyers változatot készítünk, és egyet dolgozunk ki részletesen. A tervezés során elkészítjük a honlap főoldalának és egy aloldalának tervét.
  FONTOS!!! - Nálunk nem egy grafikus készít több tervet, hanem 5 grafikus dolgozik párhuzamosan. Több stílust meg tudunk mutatni, így nagyobb eséllyel találunk rá arra, ami 100%-ban elneyeri a megrendelőnk tetszését.

 • 1 db névjegykártya tervezése

  Arculatba illő dizájn figyelembe vételével arra törekszünk, hogy ha átatod valakinek a névjegykártyád, akkor az ne a kukában landoljon, hanem a minőségi terv láttán a kontakt személy később is emlékezzen Rád.

 • 1 db két oldalas szórólap tervezése

  Egy induló vállalkozás számára jól jöhet egy rövid szórólap, prospektus, amit mindig magunknál hordhatunk, így bármikor, bárkinek átadhatunk. Emellett (ha olyan terméket vagy szolgáltatást kínálsz) lehet postaládákba helyezni, utcán szórni, stb.

 

A grafikai csomag ára:
149.990,- Ft

 

Amennyiben a fentiekhez hasonló, de mégis más szolgáltatásokról szeretnél érdeklődni vagy esetleg szeretnéd megrendelni, nagy örömmel állunk rendelkezésre.