Videós csomag

 

A videós csomagot azok számára állítottuk össze, akik már látják, hogy az ún. social media elterjedése miatt a rövid, webes videós tartalom az egyik leghatékonyabb reklámozási forma. Bár első ránézésre egy profi videó elkészítése bonyolultnak és költségesnek tűnhet, a megtérülő bevétel a másik oldalon bőségesen képes kompenzálni a befektetett összeget és energiát.

A csomagban az alábbi elemek találhatók:

 • kb. 30 mp-es videó

  A videók elterjedése miatt manapság leginkább a rövid videók érik el céljukat. Az embernek szinte "nincs ideje" fél percnél tovább egy valamivel foglalkozni, ezért a különböző reklámozási csatornákat is érdemes e szerint alakítani. Egy pár másodperces videó, ha ütős, érdekes, felemelő, érzéki, stb, olyan hatást képes elérni, ami megragad az emberben. Egyes esetekben beindulhat egy öngerjesztő folyamat is, amikor a videó nézettsége miatt fellendül egy válalkozás élete.

 • Választható zene

  A zene a videó szerves része, sok esetben sokkal meghatározóbb az, amit hallunk, mint amit látunk. Jelen csomagunkban a készülő videók alá olyan választható (royalty free) zenéket ajánlunk, ami különböző témákban, különböző módokon képesek hatni a hallgatóra, nézőre. Természetesen van lehetőség saját vagy akár egy nagyobb zeneszerző zenéjét is használni, viszont ebben az esetben a felmerülő jogdíjak összegét a csomagáron felül ki kell számláznunk.

 • Alap animációk

  Sokszor lehet szükség egy-egy szöveg vagy ábra animálására, ezzel is elősegítve a figyelem irányítását, felhívását.

 • 4K felbontás

  Annak érdekében, hogy az elkészült videót ne kelljen 1-2 éven belül újra elkészíteni, a kisfilmeket 4K (3840x2160px) felbontásban, mp4 formátumban készítjük és adjuk át. Kérjük vedd figyelembe, hogy a videó minősége bármely videómegosztóra való feltöltéskor romolhat.

 

A videós csomag ára:
199.990,- Ft

 

Amennyiben a fentiekhez hasonló, de mégis más szolgáltatásokról szeretnél érdeklődni vagy esetleg szeretnéd megrendelni, nagy örömmel állunk rendelkezésre.