Videó- és filmkészítés

Nagy örömmel vállaljuk, hogy elkészítjük a Számodra is azt a kisfilmet, amit önmagadnak vagy másnak szánsz ajándékba. A videó készülhet fényképekből, hangulatos aláfestő zene kíséretével, vagy videófelvételekből, illetve akár a kettő keverékéből. Saját anyagot is hozhatsz, illetve mi is készíthetünk felvételeket. Arra is van lehetőség, hogy egy konkrét terv (forgatókönyv) alapján, adott esetben színészi alakítással vegyünk fel egy-egy jelenetet vagy akár az egész filmet.

 


Image (Imázs) videók

 

Egy céget bemutatni sok féle képpen lehet. A mai, rohanó világunkban egy pár másodperces videó az ideális választás, főleg, ha van egy olyan üzenetünk, amit közvetíteni szeretnénk a meglévő vagy leendő ügyfeleink számára.


Web-es reklámfilmek

 

Ha szeretnéd termékeidet vagy szolgáltatásaidat a weben sikeresen hirdetni, akkor egyre inkább elengedhetetlen, hogy egy rövid videóval (is) felhívd a vásárlóid figyelmét. Választható zenére, egyszerűbb vagy látványosabb felvételekkel, 15-60 másodperc alatt olyan hatást gyakorolhatsz leendő ügyfeleidre, ami igazán vásárlásra ösztönözheti őket.

A lenti mintavideó elindítása után ne felejtsd el bekapcsolni a hangot. (A Facebook-ról beágyazott videók esetében a hang alapból le van tiltva.)

 

 


Rövidfilmek, videóklippek

 

Előre megírt forgatókönyv alapján, saját vagy adott esetben profi, esetleg amatőr színészi alakítással forgatunk majd az utómunkálatok során véglegesítünk rövidfilmeket. A kisfilmek hossza általában 2-10 perc, de igény esetén akár hosszabb vagy rövidebb is lehet. A dokumentumfilmek, kisjátékfilmek mellett zenekarok számára zenei klippek készítését is vállaljuk.

 

 


Előadás felvételek, sorozatok

Sokszor egy-egy előadás olyan megismételhetetlen pillanatokat hordozhat magában, amit rögzítés hiányában csak az emlékezetünkben tudunk visszaidézni. Sajnos azonban az emlékezet időnként cserbenhagyhat bennünket, vagy akár megmásíthat dolgokat. Ennek kiküszönbölésére érdemes a különböző előadásokat videóra rögzíteni, hogy az bármikor, bármennyiszer ismét metekinthető legyen. Az előadás hangulatának, de akár mondanivalójának minél jobb átadása érdekében érdemes a felvételeket előre átgondoltan, adott esetben plussz világítással, mikrofonokkal megoldani.

 


Eseményvideók

Egy esemény hangulatát sokszor úgy lehet leginkább visszaadni, hogy kiválogatjuk a legérdekesebb pillanatokat, majd azokat megfelelő szisztéma alapján, megfelelő zenei kíséret mellett megvágjuk, és egy 2-3 perces klipp-szerű videóban adjuk át. Az esemény lehet társasjáték, party, vagy bármilyen rendezvény, az arról készült kisfilm mindig képes visszarepíteni minket oda, újból átélve az akkori hangulatot.

 

 


A filmkészítés ára minden esetben egyedi, hiszen az mindig függ a kisfilm hosszától, bonyolultságától, munkaigényétől és adott esetben jogdíjas tartalom (képi vagy zenei) használatától.